KOMEDIJAŠ: Zaječarski politikant Boško Ničić glumi sebe u seriji „Ubice mog oca“!


Boško Ničić drži neidentifikovane ženske gaće na Farmi

Serija „Ubice mog oca“ zabeležila je veliki uspeh tokom emitovanja prvog serijala * Veliko interesovanje za ovo dramsko ostvarenje i dalje vlada a među glumce prošvercovao se ovog puta i najnoviji Vučićev ljubimac Boško Ničić, Dinkićev ekspert za pljačku iz zloglasne grupe G17+ iz Zaječara * Boško Ničić voli da bude u javnosti na bilo koji način pa je tako svojevremeno bio i u rijalitiju Farma na kojoj se bavio neidentifikovanim ženskim gaćama * Ničić u seriji glumi sopstvenu verziju Srećka Šojića odnosno sebe, političara koji pijucka piće u kafani i uživa

NOVA SEZONA, NOVI GLUMCI A MEĐU NJIMA I KOMEDIJAŠ BOŠKO NIČIĆ

Nova sezona biće upotpunjena i novim glumcima, a uz njih u ovoj seriji naći će se i aktuelni gradonačelnik Zaječara i kadar Mlađana Dinkića a sada Vučićev ljubimac Boško Ničić.

On će se pored dužnosti gradonačelnika i člana Predsedništva SNS-a oprobati i kao glumac, jer se, u epizodnoj ulozi pojavljuje u nastavku serije ’’Ubice moga oca’’.

Nedavno je to i sam potvrdio objavivši post na svom Facebook profilu, gde se rame uz rame našao sa glavnim glumcima pomenute hit serije, ali i doajenom srpske narodne muzike Šabanom Šaulićem.

Ničić se pojavljuje u nekoliko scena snimanih u kafani kako sedi sa društvo za stolom, pijucka piće i uživa u muzici. Za susednim stolom je glavni glumac Vuk Kostić, koji pije žestoko piće, i prebira uspomene.

“ Pozvali su me i ponudili me da se pojavim u nekoliko kadrova nastavka serije ’’Ubice moga oca’’ i ja sam pristao“, potvrdio je Ničić.

Prva epizoda drugog serijala koja je tokom prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji „Ubice mog oca 2“ biće emitovana na novom „TOP“ kanalu.

Reč je o digitalnom kanalu koji je od skoro počeo da se emituje samo na SBB-u, Total TV-u i IKOM-u i dostupan je u osnovnoj, analognoj ponudi kao i na D3 poziciji 8, D3i na pozicijama 217 i 253, Total TV-u na poziciji 12 i EON-u.

– Osim onih koji uopšte nemaju kablovsku televiziju, a takvih je puno na selima i u malim mestima, ‘Ubice 2’ neće moći da gledaju ni korisnici IPTV-a ‘Telekoma Srbije’ ni drugih manjih kablovskih operatera, koji ukupno drže oko 46 odsto TV tržišta – objašnjava naš sagovornik iz RATEL-a.

On procenjuje da će gledanost „Ubica 2“ biti znatno manja od polovine TV publike u Srbiji, bez obzira na staru slavu serije:

 Kablovski kanali, bez obzira na sadržaj i promociju koju imaju beleže mnogo manju gledanost od televizija sa nacionalnom frekvencijom. Recimo, američku televiziju N1, koja je svim SBB-ovim korisnicima numerisana na broju jedan i koja ima veliku reklamu jer je to NATO propagandni televizijski kanal namenjen gledaocima na Balkanu, gleda između 50.000 i 100.000 ljudi – objašnjava naš izvor.